1 document bij deze pagina.
Een gezellig dagje uit
Ga een gezellig dagje uit met The Red Lady.
The Red Lady organiseert verschillende leuke uitstapjes voor een groep mensen tot maximaal 49 personen.

Maar dat is nog niet alles.
Ook kunt u samen met The Red Lady uw eigen idee uitwerken en zo een unieke dag samenstellen.

Kerstdiner
Dubbeldekker bus huren
2013-12-16; Overvecht in Boxtel werd omgetoverd tot een waar restaurant. De genodigden, inwoners van Boxtel die afhankelijk zijn van de voedselbank, werden getrakteerd op een lekker kerstdiner. Wij hebben met onze dubbeldekker bus het vervoer verzorgd. De genodigden hebben genoten van een mooie avond die dank zij een aantal sponsors mogelijk werd gemaakt.
Vissen met de buurtvereniging
Parkeerterrein de Rozengaard
De Rozengaard in Boxtel is een zeer actieve buurtvereniging. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd. Zo ook in september toen iedereen zich kon opgeven om mee te gaan vissen in Haarsteeg. The Red Lady stond 's ochtends klaar op het parkeerterrein zodat iedereen die mee ging kon instappen. Niet alleen buurtbewoners die graag vissen maar ook een aantal anderen gingen mee voor de gezelligheid. En gezellig was het, het weer zat reuze mee en de vangst viel ook niet tegen.

Carnaval 2013
Kroegentocht
Bent u op zoek naar een ludieke manier om tijdens de carnaval met uw club op pad te gaan? Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met The Red Lady. In de afgelopen jaren al meerdere keren leuke gezelschappen rondgereden tijdens de carnaval.
Zeilkamp klas 3
Klas 3 van het Gregorius college uit Utrecht ging dit jaar in het kader van groepsvorming een weekje op zeilkamp in Friesland.
Het vervoer van Utrecht naar Friesland en weer terug werd verzorgd door The Red Lady. Voor deze 2-talige klas was dit natuurlijk een toepasselijk vervoermiddel.
Rit voor De Beste Wensen
Caroline Tensen
Tempo team
Voor het programma De Beste Wensen van Caroline Tensen hebben wij meegewerkt aan de realisatie van de wens van juf Joyce. Kinderen van basisschool De Wijzer en de Sint Jansschool werden getrakteerd op een dagje uit. Het vervoer van Arhnem naar 's-Hertogenbosch heeft The Red Lady samen met collega Piet Verbeek verzorgd. Het programma is op 31 oktober 2007 uitgezonden door de NCRV.
 
 
 
   
theredlady tours & promotion