Speciale bus huren?
Kijk welke bijzondere bussen wij te bieden hebben. Wij zijn in het bezit van 2 mooi, gerestaureerde oldtimer bussen die u bij ons kunt huren. Ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht. Wij schakelen dan extra capaciteit in via ons netwerk. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Engelse dubbeldekker
Bristol
Sinds 2003 is deze bus in ons bezit. Na een grondige restauratie voldoet deze bus volledig aan de wet op personenvervoer en kunnen we 49 personen vervoeren. In de afgelopen jaren hebben we al vele ritten gereden. Of het nu ging om een trouwerij, een personeelsuitstapje, familie-uitje of een promotour iedereen is enthousiast. Onze bus met chauffeur staat ook voor u klaar om van uw dag iets bijzonders te maken, kijk verder op onze site voor meer informatie of informeer naar de mogelijkheden.
FBW C40U
FBW zwitserse postbus uit 1958
Deze prachtige Zwitserse postbus van het merk FWB type C40U stamt uit 1958. Bij aankoop in 2007 wisten we dat er heel wat uurtjes arbeid aan te pas zouden komen om ook deze bus aan de eisen op de wet personenvervoer te laten voldoen. Het resultaat mag er zijn. In deze prachtige bus kunt u met maximaal 26 personen een bijzonder tintje geven aan uw trip. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden kijk verder op de site of neem contact met ons op.
theredlady tours & promotion