Engelse dubbeldekkerbus huren
Onze Engelsde dubbeldekkerbus, leent zich uitstekend voor allerlei ritten met een wat groter gezelschap. U kunt dit unieke vervoersmiddel, inclusief chauffeur, huren voor een bruiloft, familieuitstapje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of elk ander evenement waarbij u gezellig met elkaar van A naar B wilt gaan. Voordeel hierbij is dat het samenzijn al start bij de opstapplaats, iedereen tegelijk aankomt op de plaats van bestemming en je geen parkeerproblemen hebt.

Onze Engelse dubbeldekker is ingericht voor het vervoer van ten hoogste 49 personen (de bestuurder niet meegerekend).

Dus wilt u een uniek vervoersmiddel huren voor een wat grotere groep personen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Huur een Engelse dubbeldekkerbus voor uw bruiloft
Dubbeldekker
Bus huren
Onze Engelse dubbeldekkerbus wordt regelmatig ingehuurd voor een bruiloft. De ene keer gaat het bruidspaar samen met de daggasten in de dubbeldekkerbus naar het gemeentehuis eventueel de kerk en de feestlocatie en de andere keer wordt de bus alleen voor de daggasten ingehuurd.
Elke keer weer is iedereen erg enthousiast en het is natuurlijk ook reuze makkelijke want iedereen gaat gezellig samen weg, komt tegelijk aan en niemand hoeft een plaatsje te zoeken voor de auto.
Indien gewenst brengen we de daggasten ook na het feest weer terug naar een centrale plaats dus de BOB is dan ook geregeld. Niet alleen voor bruiloften maar ook voor andere feesten en partijen verhuren wij geregeld onze Engelse dubbeldekkerbus.
Pendeldienst
Engelse dubbeldekker bus op rondreis
Onze Engelse dubbeldekker bus is al een aantal malen ingezet als pendeldienst. Gemeentes of partijen die een evenement organiseren huren de dubbeldekker bus in om de bezoekers naar de verschillende locaties te rijden. De Engelse dubbeldekker bus werkt als een echte trekpleister.
Pas hoorden we een trotse opa vertellen dat hij speciaal met zijn kleinzoon was gekomen om een ritje in een Engelse dubbeldekker bus te kunnen maken. Geweldig toch!

theredlady tours & promotion