1 document bij deze pagina.
The Red Lady als eyecatcher
The Red Lady, onze klassieke dubbeldekkerbus, leent zich uitstekend voor allerlei reclame-en promotieactiviteiten.
Wij kunnen voor u fullcolor stickers laten maken die wij vervolgens op speciale platen laten plakken en eenvoudig aan de zijkant van The Red Lady kunnen bevestigen. Er zijn verschillende opties mogelijk voor wat betreft de grootte van de platen. (zie foto's)
Doordat wij over een vergunning voor personenvervoer beschikken kunt u ook een promotieteam mee op pad laten gaan.
Dus bent u op zoek naar een eyecatcher voor een bepaalde activiteit neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Open dag SintLucas
eyecather op de open dag
Tijdens de open dagen van het Sint Lucas is The Red Lady ingezet als eyecatcher voor minionderneming humor aan tafel.
Heeft u binnenkort iets te promoten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
 
Reclameboodschap small
reclameboodschap small
Afhankelijk van de grootte van uw reclameboodschap kunnen we 1, 2 of 3 borden per zijkant monteren.
Kiest u voor small dan krijgt uw reclameboodschap een breedte van 203 cm en een hoogte van 75 cm. In verband met de bevestiging hebben we aan de bovenkant 6 cm ruimte nodig en aan de onderkant 8 cm. Bij het plaatsen van teksten dient u met deze bevestigingsruimte rekening te houden, de teksthoogte is dus 61 cm.
Reclameboodschap medium
Reclameboodschap medium
Kiest u voor medium dan krijgt uw reclameboodschap een breedte van 406 cm en een hoogte van 75 cm. In verband met de bevestiging hebben we aan de bovenkant 6 cm ruimte nodig en aan de onderkant 8 cm. Bij het plaatsen van teksten dient u met deze bevestigingsruimte rekening te houden, de teksthoogte is dus 61 cm.
Reclameboodschap large
reclameboodschap large
Kiest u voor large dan krijgt uw reclameboodschap een breedte van 609 cm en een hoogte van 75 cm. In verband met de bevestiging hebben we aan de bovenkant 6 cm ruimte nodig en aan de onderkant 8 cm. Bij het plaatsen van teksten dient u met deze bevestigingsruimte rekening te houden, de teksthoogte is dus 61 cm.
 
Promotierit Sport 1
Sport1
In het weekend van 21 en 22 juni werden de bezoekers van een tennisclub in Uden, Rijen, Alkmaar, Amstelveen en Amersfoort getrakteerd op aardbeien met slagroom. Deze traktatie werd hen aangeboden in het kader van een promotieactiviteit van
Sport 1.theredlady tours & promotion