Ritten historie
JOB ON - HOP OFF BUS
Tempo team
In opdracht van eg+ rijden we met onze dubbeldekker bus in Utrecht en Amsterdam voor Tempo Team.
Het enthousiasme is geweldig en opvallen doen we zeker.
Voor de veiling
Een rit met onze bus wordt ingezet voor de veiling. We deden mee aan de ruilactie opgezet door Dommelland ruilt. Wil je de opnames bekijken klik dan hier. Het filmpje brengt meerdere ruilacties in beeld. Bij 7:20 minuten begint het stukje waaraan wij hebben meegedaan.
Voertuigenzegening
Voertuigenzegening Boxtel dubbeldekkerbus
Afgelopen zondag 15 juni sloten we aan in de rij voor de voertuigenzegening in Boxtel. “Zegen, Heer, dit voertuig en allen die er gebruik van maken. Laat deze zegen een bezinning zijn op onze verantwoordelijkheid voor ieder die wij op onze weg ontmoeten. Dan zullen wij veilig ons einddoel bereiken en veilig huiswaarts keren in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Amen” Deze woorden sprak de priester toen hij onze dubbeldekker besprenkelde met wijwater.
Galarit naar kasteel Hoensbroek
kasteel Hoensbroek
24 april jl. werden we ingehuurd voor een galarit van Merkelbeek naar kasteel Hoensbroek. Mooi geklede dames en heren stapten in de bus om naar het feest te gaan. We gingen in een stoet van bijzondere voertuigen richting kasteel Hoensbroek. Met onze bus vielen we echt wel op tussen al dat moois. Na afloop kregen we nog de complimenten van de groep die zeer te spreken was over de rit. Wat kunnen we ons nog meer wensen dan tevreden klanten. Want daar doen we het tenslotte voor.
TOP week
dubbeldekker
dubbeldekkerbus
bus huren
2013; De zomervakantie is voorbij en in vele steden worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de studenten die weer gaan studeren. Zo organiseerde ze in Tilburg de TOP week. Studenten konden instappen om zo naar de verschillende activiteiten te worden gereden. Medewerkers van de Rabobank reden mee om onderweg potentiële klanten te binden. Sommige studenten vonden het zo gezellig in de bus dat ze vergaten uit te stappen en de hele ronde meereden.
Naar de Toppers
Dubbeldekker bus huren
Dubbeldekker
Wat is er nu leuker dan met je collega's een avondje naar De Toppers? Dat is wat ze bij Jump gedacht moeten hebben want zij huurden onze dubbeldekker bus om alle medewerkers naar de Arena te brengen voor een gezellige avond bij De Toppers.
Dean Saunders in de bus samen met zijn broer Ben
Verhuur Engelse dubbeldekker bus voor Dean Saunders
Dean werd voor zijn verjaardag getrakteerd op een rit door Amsterdam met onze dubbeldekker. Deze rit werd gefilmd door SBS-6. Niet alleen Dean reed mee maar ook zijn broer Ben en nog andere familie en bekenden. Onderweg werd geregeld gestopt om de fans te woord te staan en de nodige kiekjes te schieten.

Wil je de opname van deze rit nog eens bekijken ga dan naar programma gemist en zoek de aflevering van Popstars van 15 januari 2011. Als programma van Popstars van zaterdag 15-01 is opgestart dan begint het stukje na de 13-de minuut.

Kijk hier naar programma gemist.
Oldtimerdag Liempde
Oldtimerdag Liempde
Vandaag 2-de Pinksterdag was er weer een Liempdse oldtimerdag.
Er was van alles te bekijken in Liempde, zoals klassieke auto's, oldtimers, solexen, tractoren en noem maar op.
Ook onze Red Lady deed mee aan de tourtocht en trok veel bekijks. Een aantal bewoners van Cello mocht, als speciale gast meerijden. De mensen genoten volop.

Campagne voeren
Dubbeldekker bus huren
Dubbeldekker
2010; Met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht, zijn de politieke partijen volop bezig met campagne voeren. En wat is er nu mooier dan met een rode dubbeldekker op pad te gaan. Zo dacht de PvdA er ook over. Zij huurde in februari enkele malen The Red Lady om in Gouda en omgeving kiezers te benaderen.
Bezoek uit Engeland
Foto gemaakt door Daniel
Op 24 april kregen we bezoek van Daniel, een ware busliefhebber uit Engeland. Daniel wilde zijn fotoverzameling dolgraag uitbreiden met foto's van onze Red Lady en kwam daarvoor speciaal naar Boxtel.
Daniel was erg enthousiast over de wijze waarop Jan van Esch deze oldtimer Bristol VR had gerestaureerd. Daniel heeft als kind vaak in Hull in deze bus gezeten. Voor zijn vertrek zei Daniel: "I've never seen a bus in such a good condition and I suppose I'll never see one in the future".

30 jarig jubileum PATAN
2009; Op 17 oktober jl. werd door de leden van P.A.T.A.N. de snertrit gereden in verband met het 30 jarig jubileum van de club. Voor de leden die niet met hun eigen oldtimer mee konden rijden stond The Red Lady klaar. Nu zul je denken hoezo een Engelse bus voor een Citroënclub. Nou dat probleem had de voorzitter snel opgelost want volgens hem zat er een citroënmotor in de bus en dus kon iedereen met een gerust hart instappen. Het was een reuze gezellige dag geworden.
Idee voor de maand mei: Culinaire rondreis
Son
Afgelopen week was The Red Lady te zien in Son om samen met La Sonnerie een culinaire rondreis door het Brabants landschap te promoten. Dus bent u nog op zoek naar een leuk uitstapje in mei kijk dan gauw op de site van La Sonnerie voor meer informatie.

http://www.sonnerie.nl/n/activiteiten_kalender.htm


Campagne voeren
campagnebus
14 november werd er door heel Nederland campagne gevoerd door de landelijke politieke partijen. Zo ook in de omgeving van Alphen a/d Rijn en Gouda. Nadat de PvdA leden the Red Lady met allemaal posters hadden behangen ging de rit van start. Er werden verschillende plaatsen aangedaan. De rode campagnebus trok volop bekijks.
50 jarig bestaan BBBosscheweg
Boxtel
De BBBosscheweg in Boxtel vierde onlangs met haar buurtbewoners hun 50-jarig bestaan.
De feestcommissie had The Red Lady ingehuurd om op 18 april de buurtbewoners van A naar B te brengen tijdens deze feestdag. Iedereen was reuze enthousiast. En ook al hoefde men maar enkele meters te lopen, toch stapte men in de bus en maakte graag een ritje met The Red Lady.
The Red Lady staat weer op de trouwbeurs
Trouwbeurs
Evenals vorig jaar nemen we ook dit jaar weer deel aan
de trouw- en jubileumbeurs welke georganiseerd wordt
door Stichting Wedding Dreams.
Een trouw en jubileum beurs door specialisten,
waar persoonlijke aandacht telt.
Wij nodigen u graag uit op de volgende Wedding Dreams beurs.

Zaterdag 6 maart 2010 van 18:00 tot 22:00 uur
Zondag 7 maart 2010 van 11:00 tot 17:00 uur

Entree 5 euro
La Sonnerie
Nieuwstraat 45 te Son en Breugel

Wedding Dreams, een trouw en jubileumbeurs vol passie.
Trouwbeurs 28 en 29 maart
Op 28 en 29 maart namen wij deel aan de trouwbeurs van Wedding Dreams, bij La Sonnerie.
Aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden bezochten deze beurs waar alles te vinden was om van je trouwdag een geslaagde en bijzondere dag te maken.
Ik heb een bus vol BN'ers
Lauren Verster en andere bekende Nederlanders in de Engelse dubbeldekker bus
16 juni werden we ingehuurd om een aantal BN'ers naar Rotterdam te brengen. Suzanne de Jong, Lauren Verster, Hind, Horace Cohen, Beertje van Beers, Fabienne de Vries en nog vele andere gingen mee op dit snoepreisje dat georganiseerd werd door het blad Glossy.
Dat dit een bijzondere rit werd is wel duidelijk want shownieuws besteedde er uitgebreid aandacht aan in de late uitzending.

Zeilkamp 2008
Ook dit schooljaar verzorgde The Red Lady het vervoer van de leerlingen van klas 3 van het Gregorius College te Utrecht naar het zeilkamp in Veenhoop.
De leerlingen en docenten genoten van de rit, want de saamhorigheid startte al op het moment van vertrek zodat de sfeer er bij aankomst in Veenhoop al goed in zat. En wat hadden de leerlingen op de terugreis mooie verhalen over het uren vastzitten op een zandbank en niet te vergeten de wedstrijd op de laatste dag.

Jaarlijkse excursie VOC
uitstapje VOC
11 september jl. namen een aantal leden van het VOC Boxtel deel aan de jaarlijkse excursie. The Red Lady zorgde voor het vervoer tijdens deze dag. Iedereen was reuze enthousiast over deze wijze van vervoer. Een van de deelnemers riep enthousiast " Ik wist niet dat het zo gezellig was met zo'n bus".

VOC staat voor verenigde ondernemers contacten. The Red Lady is lid van het VOC. Meer informatie is te vinden op www.vocboxtel.nl

Familiedag ITB Precisietechniek
Zaterdag 7 juni was er bij ITB een familiedag ter ere van het 40+ jubileum.
Naast een rondgang door het bedrijf waren er allerlei activiteiten georganiseerd,
voor jong en oud. De kinderen konden kleuren en zich laten schminken in The Red Lady. De dag was een geweldig succes!
Gezien in Boxtel
Markt
Gala Oss
In Oss trokken de studenten die zich met The Red Lady naar het gala lieten brengen veel aandacht. De sfeer is de bus was reuze gezellig en het publiek keek vol belangstelling toe.
 
Step into the World of 2VWO
busrit basisschool leerlingen
Kinderen van verschillende basisscholen die wilden kennismaken met RSG Slingerbos/Levant werden afgelopen woensdag 11 februari met The Red Lady opgehaald en naar school gebracht. De kinderen konden deelnemen aan verschillende workshops om kennis te maken met het tweetalig VWO. Aan het einde van de ochtend werden de kinderen weer afgezet bij de opstapplaatsen. Tijdens de terugrit werd er nog volop geoefend met de engelse taal.
25 jaar getrouwd
UItleg speltgraan
Op 9 maart jl. gaven Jan en Els op ludieke wijze vorm aan hun 25-jarige trouwdag.
Met familie, vrienden en buurtgenoten maakten zij een rit door het Groene Woud en brachten een bezoek aan Wim Jennissen, die enthousiast vertelde over het verbouwen van speltgraan op zijn bolakkers in Liempde. Vervolgens werd een bezoek gebracht aan de Spoordonkse watermolen. Ook hier werd het gezelschap gastvrij ontvangen en gaf Emile van Esch een informatieve rondleiding. Vervolgens toog de groep naar Boxtel waar zij werden getrakteerd op een over heerlijk diner bij Grandcafé Rembrandt.
Wilt u ook een unieke dag organiseren? Bel of mail ons.
Rondleiding bij ITB
SHVB
Dinsdag 26 mei kregen 2 groepen leerlingen van groep 8 een rondleiding bij ITB Precisietechniek. Twee leerlingen hadden een prijsvraag gewonnen van ITB tijdens de open dag van het VMBO college in Boxtel. De leerlingen werden als verrassing opgehaald met onze Red Lady. De leerlingen en hun begeleiders hebben geweldig genoten. Het was net een schoolreisje maar met een educatief doel.
The Red Lady doet mee aan toneel
Boxtheater
Het Boxtheater verraste haar publiek met de voorstelling De Tussenweg. The Red Lady haalde samen met 3 spelers het publiek op bij eetcafe Het Zijspoor en bracht hen naar het station in Liempde en weer terug. Op de site van het Brabants Centrum leest u hier meer over.
http://www.brabantscentrum.nl/oud_archief_2007/nieuws/0722_boxtheater.htm
Zomerkamp
Scoutingkamp
De verkenners en gidsen van scouting Boxtel gingen dit jaar op ludieke wijze op kamp.Geheel uitgedost in een outfit van Harry Potter ging de groep met The Red Lady naar Mook. De saamhorigheid ontstond al tijdens de rit. Na een week vol avontuur hebben we de scouts weer in Boxtel afgezet. De stemming zat er van het begin tot het eind goed in.
 
 
 

 
theredlady tours & promotion