1 document bij deze pagina.
Engelse dubbeldekker bus huren
Iets te vieren? Huur deze oldtimer Engelse dubbeldekker bus voor een onvergetelijke dag.

Deze Engelse dubbeldekker bus is uitermate geschikt voor personenvervoer.
Onze Red Lady is zelfs de enige Engelse dubbeldekker bus in de regio die voldoet aan alle eisen van de wet personenvervoer.

Wilt u een bijzonder tintje geven aan uw bedrijfsuitje, trouwvervoer, reclame & promotie of ander evenement? Dit kan met onze klassieke Engelse dubbeldekkerbus.

Kijk naar de mogelijkheden die wij bieden.

Geleen in december
Rondrit Geleen
In het weekend van 12 en 13 en 19 en 20 december zijn er allerlei dingen georganiseerd in Geleen. Onze bus wordt deze dagen ingezet om mensen vanuit verschillende wijken naar het centrum te brengen. Iedereen kan gratis instappen.
In opdracht van Tempoteam
Rotterdam 2015
Een andere manier om je klanten te benaderen zal Tempo Team hebben gedacht toen zij ons inhuurde om enkele weken met de Job on hop off bus rond te rijden. Klanten bezoeken, speeddaten met kandidaten het kon allemaal en met succes zoals ik van de intercedenten hoorden.
Ziek zijn, maar er werk van
Dubbeldekkerbus
Donderdag 25 september 2014 gingen we met Marleen Teunis en een aantal collega's van Van Campen Consulting on tour om Marleen haar nieuwe boek te overhandigen aan een aantal mensen die met verzuim van zieke werknemers te maken hebben. De tour ging onder andere naar Den Haag en Utrecht.
Wil je het filmpje op youtube bekijken, klik dan hier.
Trouwvervoer in Oud Turnhout
Bruiloft in Oud Turnhout
Dubbeldekker bus in Oud Turnhout
De bruiloft in Oud Turnhout verliep op rolletjes. Het bruidspaar in de auto en de bruiloftgasten in onze dubbeldekker bus. De chauffeur werd na afloop hartelijk bedankt, iedereen had genoten. Geen zorgen komen we wel op tijd, geen parkeerproblemen super.

Sara viert haar verjaardag
Sara
Dubbeldekker
Dubbeldekkerbus
Bus huren
Sara trakteerde haar familie en vrienden voor haar verjaardag op een dagje dierentuin. Het feest begon al op het moment dat wij met de bus voorreden om het gezelschap op te halen. Samen uit en samen thuis. Onderweg gezellig kletsen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje dat men zelf had meegenomen. Een zeer gezellige en geslaagde dag vond Sara, die als afsluiting ook nog even plaats nam op de stoel van de chauffeur.
De studiobus van Knooppunt Kranenbarg
Op 13 mei 2011 werd het 10-jarig bestaan van Knooppunt Kranenbarg gevierd. Onze rode bus werd ingericht als studiobus en vertrok vervolgens richting Veldhoven. We reden langs verschillende knooppunten in Nederland en trokken veel bekijks onderweg. Ook in de bus was de sfeer erg gezellig. Voor een korte indruk kijk op youtube daar zijn 2 korte filmpjes te zien.

Contact informatie
info@theredlady.nl                  M +31 628 268 993                            T +31 411 616 243


 
theredlady tours & promotion